Na vsebino

Finančna pisarna v Črnomlju s skrajšanim poslovanjem

Iz Finančnega urada Novo mesto so sporočili, da bo pisarna v Črnomlju do nadaljnjega delovala vsako sredo od 7. do 12. ure ter od 13. do 17. ure.

Podobno kot v Metliki, so se tudi v Črnomlju odločili za podaljšanje skrčenega števila uradnih ur, saj še naprej beležijo upadanje obiska strank. V prvih enajstih mesecih letošnjega leta je obisk upadel za dodatnih 67,6 odstotkov glede na lansko leto, ko so bile finančne pisarne že tako popolnoma zaprte šest mesecev. Ugotavljajo uporabo drugih komunikacijskih poti. Ob povišanem obsegu množičnih odmer davkov ter ob zaznavi povečanega obiska strank bodo finančne pisarne ponovno odprli v povečanem obsegu oz. dvakrat tedensko, o čemer bomo javnost pravočasno obvestili.

Hkrati obveščajo, da so za osebni stik strankam v času uradnih ur (ponedeljek, torek, sreda in petek) še vedno na voljo na sedežu Finančnega urada Novo mesto na Kandijski cesti 21.

Trenutno velja sistem naročanja strank na telefonski številki 07 371 9789 oz. na e-naslovu: [email protected]

Vir: Občina Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj