Na vsebino

Tečeva z atijem 2024

Na stadionu v Loki smo 9. maja uspešno izvedli dogodek “Tečeva z atijem”. Namenjen je bil otrokom in njihovim atkom, saj smo želeli okrepiti njihovo medsebojno vez in spodbuditi željo po gibanju. Dogodka se je udeležilo 85 otrok, ki so skupaj z atki pretekli krog po stadionu na tekaški stezi.

Letos smo prvič otroke razdelili po starostnih skupinah in spolu, kar je omogočilo bolj enakopravne rezultate udeležencev. Tek je potekal pred polnimi tribunami, kjer so navijali mamice, bratje, sestre, babice in dedki.

Celoten dogodek so spremljale naše vzgojiteljice, ki so poskrbele, da bo dogodek ostal v lepem spominu vsem udeležencem. Vsak mali tekač je prejel priznanje, ki so jim ga podelile vzgojiteljice. Posebna zahvala gre tudi ravnateljici vrtca, ga. Stanki Kure, ki je pozdravila vse prisotne.

Najboljšim trem v vsakem krogu so bile podeljene medalje, svinčniki in zvezki, za kar so poskrbele vzgojiteljice skupaj z ravnateljico. Upamo, da je dogodek vsem prisotnim ostal v lepem spominu in da se bodo z veseljem udeležili tudi prihodnjih dogodkov.

Dogodek “Tečeva z atijem” je bil uspešen in veseli smo, da smo lahko prispevali k promociji gibanja in krepitvi vezi med očeti in otroki. Zahvaljujemo se vsem udeležencem, navijačem in organizatorjem za nepozaben dan.

Radi bi se še zahvalili Nogometnemu klubu Bela krajina, ki nam je omogočil prostor za izvedbo dogodka, našemu računalničarju Gregorju za priznanja in ozvočenje, trgovini darDom (Nataša Brozovič, s.p.), Avtoprevozništvu Igor Hanov s.p.

Upamo, da se bomo videli tudi naslednje leto!

Vir: Vrtec Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj