Na vsebino

Navaden potrošnik (10)

Muzikalna duša

Pred leti smo se odpravljali na koncert svetovno znanega glasbenika katerega pa smo žal zamudili zaradi nesrečnih okoliščin. Obiskali smo že veliko koncertov in vsak zase predstavlja svojevrstno vznemirjenje in doživetje. Najprej se sprašuješ ali boš »zvezdo« lahko videl dovolj od blizu, ali se bo nastop začel pravočasno ali pa je to spet tista zvezda, ki ni zvezda, če je ne čakamo vsaj eno uro. In potem je treba že na wc in tvoja najboljša možna pozicija je ogrožena kljub temu, da si jo dolge ure varoval.

Nikoli nismo imeli slabih izkušenj.

Mogoče le manjše nevšečnosti, kot so dolgo čakanje na Justina Bieberja, kar z manjšimi otroki sploh ni bilo tako vznemirjujoče. Pa tudi zelo nezdravo za ušesa, saj so punce celotnega spektra teenejđerstva vreščale več ur skupaj. Kot so v šestdesetih punce vreščale za Beatli. The Beatles so zaradi tega nehali koncertrirati saj jih je zelo motilo, da njihovega igranja sploh ni bilo slišati. Res moteče, če toliko talenta zasenči frizura.

Druga taka manjša nevšečnost je bila ta, ko smo na koncertu Madonne kar na enkrat na tleh zagledali zapuščen ruzak. Sej veste na kakšnem glasu so taki osameli ruzaki. Vsi smo se nekako počasi odmikali v upanju, da ni nič nevarnega, dokler ga ni ena punca pogumno zagrabila in premetala. Vsi smo so oddahnili. Kasneje je prišel fant in ga pobral. Ta ruzak mu je uspešno šparal plac medtem, ko je bil on na wc-ju.

No pa ta, da je bil Adam Levin prehlajen in je bila vokalna izvedba res razočaranje. Drugače pa sama uživancija, pravi spektakli, nepredstavljive scene, light showi, močna prisotnost kolektivno povezane energije in nešteto fotk in videov posnetkov. Kot, da to sploh kdaj pogledaš?!

Zaenkrat jih še nismo, imamo pa veliko materiala za stare dni, ko bo največji spektakel sedenje pred ekranom, z zvokom full na glas in ko se bo wc kljub bližini zdel tako neskončno daleč.

Od tistega nesrečnega koncerta na začetku pisanja pa je ostal zapis, ki je bil pripravljen za tisk na majico. Majica ga ni dočakala, mogoče pa so naslovi komadov združeni v dovolj vabljivo ljubezensko pismo, ki bo odprlo vrata neke muzikalne duše.

Uganete avtorja?

FINALLY FOUND YOU, YOU DIRTY DANCER.
DO YOU KNOW? YOU ARE MY HERO, MY LOVER AND MY ESCAPE.
YOU ARE LOCO AND BEAUTIFUL, AND I’M JUST A WOMAN, ADDICTED TO YOUR HEARTBEAT.
I JUST WANNA BE WITH YOU, LET ME BE YOUR LOVER, THERE IS A SPACE IN MY HEART FOR YOU.
CAN YOU HEAR ME! WHY NOT ME?
I DON’T LOVE TO SEE YOU CRY, YOU GIVE ME A HEART ATTACK,
EVERYTHING’S GONNA BE ALRIGHT!
I KNOW I’M FREAK BUT I LOVE HOW IT FEELS.
I’M TIRED OF BEING SORRY SO I’M LOVIN YOU TONIGHT AND I HAVE ALWEYS LOVE YOU...ONLY YOU.
DONT TURN OFF THE LIGHTS BECAUSE WE GONNA TURN THE NIGHT UP.
I MISS YOU.

FRIA

Navaden potrošnik

Navaden potrošnik

Identificiram se kot OSEBA, KI ne HVALI povprečja, OBOŽUJE muziko, LJUBI naravo in OBSOJA ljudi, ki so neusmiljeni do nje, SOVRAŽI ljudi, ki so grobi do živali, PRIČAKUJE pravičnost, pri ljudeh POGREŠA višji nivo čustvene inteligence, je dovolj zrela, da CENI vsak dan posebej, dnevno BELEŽI vsaj 15000 korakov, KOPIČI jpg datoteke in HREPENI po sorodnih dušah.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj