Na vsebino

Ponovna možnost obiskov v DSO Črnomelj

Spoštovani,

obveščamo Vas, da bodo obiski za stanovalce v Domu starejših občanov Črnomelj ponovno mogoči od jutri, 11. maja 2020 naprej.

Obiski so mogoči na podlagi predhodne najavae po e-pošti na naslov [email protected] ali izjemoma po telefonu na št. 041 439 825 med 8. in 9. uro ter med 16. in 17. uro.

Obiski bodo potekali vsak dan med 9. in 11. uro ter med 14. in 17. uro in bodo lahko trajali 20 minut.

Obiski so omejeni na eno zdravo (odraslo) osebo.
Naprošamo, da se obiskovalci držite ure dogovora in da pridete na obisk le v primeru, da ste ZDRAVI.

Obiski bodo potekali ob stalni prisotnosti zaposlenih, in sicer pred DSO Črnomelj, v notranjosti pa le ob slabem vremenu.

Vsak obiskovalec si mora na vstopni točki razkužiti roke ter nadeti zaščitno masko, ki jo prejme od našega zaposlenega ter podpisati izjavo o svojem zdravju in odsotnosti znakov, ki bi nakazovali na morebitne simptome okužbe. Istočasno je potrebno potrditi seznanjenost z določbami izvedbenega dokumenta, ki ureja obiske ožjih družinskih članov v času epidemije z boleznijo Covid-19.

Celotno besedilo izvedbenega navodila in izjava sta dostopni na naši spletni strani www.domcrnomelj.si (na koncu besedila - "Več o tem").

Za vse nadaljnje informacije se obrnite na vam že znane kontaktne telefonske številke in e-pošto.

Trenutni način obiskov res ni takšen, kot ste ga bili vajeni in kot bi si ga želeli, ampak žal se moramo prilagoditi novo nastali situaciji. Kljub temu vam želimo veliko prijetnih trenutkov s svojimi dragimi.

Lepo vas pozdravljam in želim, da ostanete zdravi.

Vir: DSO Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj