Na vsebino

Odlično vzdušje v metliškem starem mestnem jedru

Foto: @hisadobrot
Foto: @hisadobrot

Leto dni od odprtja butične trgovine na Mestnem trgu v Metliki je naokoli. V tem sicer kratkem času je Hiša dobrot Bele krajine postala pomembno stičišče domačih ponudnikov, lokalne skupnosti in obiskovalcev Bele krajine iz Slovenije in tujine, priljubljena pa je postala tudi med lokalnimi obiskovalci.

Prvi rojstni dan butične trgovinice z belokranjskimi ponudniki so minuli petek obeležili s celodnevnim programom. Za najmlajše so pripravili otroški kotiček z delavnicami, malce starejši so lahko svoje kuharske spretnosti preizkusili na delavnici peke belokranjske pogače, na voljo je bila tržnica z lokalnimi ponudniki, ki tvorijo mrežo ponudbe Hiše dobrot Bele krajine in brezplačne degustacije, za glasbeno spremljavo pa je poskrbela tamburaška skupina Melos.

Staro metliško mestno jedro je bilo polno obiskovalcev, ki so očitno že močno pogrešali tovrstna druženja ob živi glasbi, dobri hrani in pijači.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj