Na vsebino

Občinske meje so odprte, Hiša dobrot Bele krajine čaka

Hiša dobrot Bele krajine je trajnostni projekt, ki predstavlja dvig kakovosti in dodane vrednosti lokalnim proizvodom ter povečanje lokalne samooskrbe ter približevanje lokalne prehranske ponudbe širši javnosti na enem mestu.

Poleg nakupa živilskih izdelkov Hiša dobrot Bele krajine ponuja darilne pakete, lastne promocijske produkte, kot je inovativno brezovo žganje ter brezov sok, v času turistične sezone (ko je bilo to dovoljeno) pa je prostor služil degustacijam in večernim druženjem s ponudniki, ki tvorijo mrežo ponudbe Hiše dobrot.

Medobčinske migracije zaradi tehtnih in manj tehtnih razlogov so ponovno dovoljene, tako je dovoljen tudi obisk Hiše dobrot Bele krajine, ki je čas epidemije med drugim izkoristila tudi za vzpostavitev spletne prodaje. Belokranjski izdelki bodo tako dostopni vsem, neglede na omejitve, zelo kmalu. Bodo pa kmalu zaključena tudi dela v prvem nadstropju Hiše dobrot Bele krajine, ki bo namenjeno kuhinjskim prostorom ter veliki sejni sobi.

Če se boste odločili za potepanje po Beli krajini, upoštevajte delovni čas, ki je od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure ter ob sobotah od 9. do 13. ure.

»Podpirajmo domače, nakupujmo lokalno!«

Vir: Hiša dobrot Bele krajine

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj