Na vsebino

Nagradni fotografski natečaj - Turizem smo ljudje

Turistično društvo Vigred Metlika poziva k sodelovanju vse, ki se ljubiteljsko ukvarjate s fotografiranjem. Tema nagradnega foto natečaja je tokrat turizem na območju občine Metlika v vseh svojih pojavnih oblikah in asociacijah. Tokrat bomo v ospredje postavili ljudi, doživetja, obiskovalce naših odmevnih prireditev, goste, ki uživajo v kampih, v vodnih radostih, čudoviti naravi, ob dobri belokranjski kapljici in tradicionalnih domačih jedeh. Skratka, tokrat pričakujemo, da se boste fotografi odpravili med ljudi in ovekovečili najlepše trenutke preživete v metliški občini.

Ustvarimo foto zgodbo našega turizma skupaj. Fotografije nam pošljite v polni resoluciji (vsaj 2MB) do 20. septembra 2017 na elektronski [email protected] s priloženimi osebnimi podatki in podatki fotografije (kraj, datum, ime). Upoštevajte, da morajo biti fotografije sveže, še ne objavljene, predstavljajo naj dogodke in prizore, ki so se v metliški občini dogajali v zadnjem letu.

Fotografije bomo sproti objavljali na naši facebook strani Turizem Metlika, kjer bodo svoje všečke delili obiskovalci strani. V septembru 2017 bomo nagradili tri najboljše fotografije, za kar so predvidena sredstva v skupni višini 300 evrov. Upoštevani bodo glasovi strokovne komisije (60 %) in glasovi všečkov Facebook strani Turizem Metlika (40 %).

Strokovna komisija bo vrednotila naslednje kriterije:

- kakovost fotografije – ostrino, osvetlitev, kompozicijo…

- tematiko fotografije – vsebino fotografije in njeno skladnost s temo foto natečaja

- izvirnost – kreativnost in interpretacijo teme

Vse pridobljene fotografije bo TIC Metlika uporabljal izključno za promocijske namene ter po končanem natečaju pripravil razstavo. Veselimo se sodelovanja z vami.

Vir: Turistično društvo Vigred Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
1410
2010
2113
2219
2310
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj