Na vsebino

Na Gačah so pripravljeni na smučarsko sezono

Po več kot uspešni poletni sezoni, ko so se ljubitelji narave, Kočevskega Roga in kulinarike z električnimi kolesi ali peš podali v raziskovanje neznanega in manj znanega, so na Gačah že pripravljeni na prihajajočo smučarsko sezono. Čeprav so imeli lani le 25 smučarskih dni in okoli 6.000 smučarjev (marčevsko smuko je seveda "odnesla" korona) pa upajo, da bo letos bolje. Zaradi tega so tudi investirali v novo hladilno napravo, s pomočjo katere bodo povečali kapaciteto izdelave umetnega snega.

Borut Koprivnik iz Smučarskega centra Gače je o poletni sezoni in pripravaha na zimsko povedal sledeče: TUKAJ.

Ena od belokranjsko-dolenjskih občin, ki smučišče podpira in je tudi lastnica zemljišča na katerem deluje smučišče je Občina Semič. Polona Kambič je včeraj povedala, da je semiška občina v vsakem primeru zainteresirana za sodelovanje: TUKAJ.

Turističnemu projektu na Gačah se pridružuje Oštarija iz Dolenjskih Toplic. Zakaj in v čem vidijo priložnost sodelovanja je povedal Jernej Jarc TUKAJ.

Svojo podporo Gačam nudi tudi Smučarska zveza Slovenije, v njenem imenu Roman Šturm: TUKAJ.

Ob koncu včerajšnjega novinarskega obiska pa je Borut Koprivnik pokazal še novo pridobitev, ki bo smučarskemu centru omogočala lažjo pripravo in predvsem večjo kapaciteto umetnega snega: TUKAJ.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj