Na vsebino

Tokrat se je izkazala samo Kolpina selekcija U11

Člani Kolpe so v 14. krogu MNZ lige na igrišču v Podzemlju doživeli visok poraz proti Šentjernejčanom, ki so bili boljši s kar 2:8 (1:3). Da bo šlo za slab dan domače ekipe se je nakazalo že v 17. minuti po prejetem rdečem kartonu Tomaža Kralja, kar je v domačo vrsto vneslo dodaten nemir. Strelca za Kolpo, ki je kljub porazu ohranila vodilno mesto na lestvici, sta bila Jan Gorše in Toni Kočevar. Prvenstvo se nadaljuje in v klubu verjamejo, da so se iz poraza nekaj tudi naučili in bodo z nadaljnimi treningi uspeli popraviti slabosti v igri.

Selekcija U13 je gostovala pri NK Kočevje

Selekcija U13 je v soboto gostovala pri NK Kočevje. Tekmo so mladi Kolpini nogometaši odprli zelo optimistično in po lepo odigrani akciji povedli. Po zadetku so nadaljevali napadalno in borbeno, a žal po igri z roko v kazenskem prostoru prejeli zadetek z enajstmetrovke, takoj zatem pa še enega s prostega strela. Polčas se je končal z minimalno prednostjo domače ekipe 2:1.

V drugem polčasu so Kolpini nogometaši dokaj hitro prejeli zadetek, kar je povzročilo padec v njihovi motivaciji. Kljub želji po dobri igri in borbenosti celotne ekipe, so naredili preveč napak, kar so domači znali izkoristiti in tekmo zmagali s 7:1. Strelec za Kolpo je bil Maj Papič.

Selekcija U11 odlično odigrala proti NK Dolomiti

Selekcija U11 je v nedeljo v Športnem parku Podzemelj gostila vrstnike iz NK Dolomiti. V tekmo so domači vstopili premalo odločno, saj so po hitrem protinapadu gostov že kmalu prejeli gol. A ta jih je očitno streznil, saj so takoj prevzeli kontrolo na igrišču in prikazali lepo, kombinatorno igro s kar nekaj dvojnimi podajami in predložki v prostor. Nekoliko šibkejši so bili pri zaključkih na gol, veliko dobrih strelov pa je kar nekajkrat obranil tudi odličen gostujoči vratar. Tekmo so gostitelji dobili s 6:1 in pokazali velik napredek tako pri razumevanju igre kot pri samih tehničnih elementih.

Vir: NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj