Na vsebino

Javni poziv za vstop v Podjetniški inkubator Bele krajine

RIC Bela krajina v sodelovanju z Občino Črnomelj, Občino Metlika in Občino Semič objavlja javni poziv k oddaji vloge za sprejem pravnih in fizičnih oseb v članstvo v Podjetniški inkubator Bele krajine – enota PH Stratus, v poslovni coni BELT v Črnomlju (bivša poslovna stavba BELT Livarja, Ulica heroja Stariha 19, 8340 Črnomelj).

Kandidati lahko oddajo vlogo za sprejem v redno članstvo podjetniškega inkubatorja (inkubiranci) ali za člane vključene v »coworking« prostor.

Rok za oddajo prijav za redno članstvo na ta javni poziv je 1. 4. 2016. Odpiranje vlog bo potekalo v roku dveh delovnih dni od prejema vlog. O sprejemu v redno članstvo inkubatorja bo odločala Komisija za sprejem v Podjetniški inkubator Bele krajine (v nadaljevanju Komisija). Komisija bo podala mnenje glede vključitve v redno članstvo inkubatorja najpozneje 7 dni od odpiranja vlog.

Za članstvo za vključitev v »coworking« prostor je rok neomejen. Kandidati se lahko vključujejo skladno z razpoložljivim prostorom.

Vso potrebno dokumentacijo najdete v prilogi ali na spletni strani RIC-a.

Priponke

Vir: RIC Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

35
44
59
611
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj