Na vsebino

Gasilci na izlet v Ljubljano

V soboto smo se člani operativne enote PGD Gradnik odpravili na izlet v Ljubljano. Pot smo pričeli izpred gasilskega doma na Gradniku in se najprej ustavili v pobratenem društvu Dol pri Ljubljani. Ogledali smo si gasilski dom ter se okrepčali s kosilom za nadaljno pot. Pot nas je nato vodila na Gasilsko Brigado Ljubljana, kjer nam je njihov zaposleni in naš prijatelj Srečko Lunar razkazal Brigado, celoten vozni park ter nam razložil potek dela pri njih.

Zatem smo odhiteli v park Woop, v pobeg sob, kjer smo se razdelili v dve skupini. Vsaka skupina je odšla v svojo sobo, kjer smo se morali z miselnostjo in uporabo možganckov rešiti iz sob v najkrajšem možnem času. Za konec smo si ogledali še lučke v Ljubljani. Tako se je naš izlet zaključil in v zgodnjih večernih urah smo bili že doma.

Najlepše se zahvaljujemo sosednjem društvu PGD Štrekljevec, da so nam omogočili kombi za prevoz, pobratenemu dršstvu Dol pri Ljubljani za lep sprejem ter kosilo, Gasilski Brigadi Ljubljana in Srečku Lunarju za lepo voden ogled Brigade.

Hvala tudi članom operativne enote, da so si vzeli prosto soboto ter da smo se skupaj poveselili, družili in si nabrali nekaj lepih spominov.

Vir: PGD Gradnik
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj