Na vsebino

Belokranjska podjetniška šola zaključena, pravi izziv šele prihaja

Podjetniški inkubator Bela krajina je v aprilu uspešno izvedel in zaključil program GO4 ideja - Belokranjska podjetniška šola. Ta je zajemala osem modulov osredotočenih na razvoj poslovne ideje ali storitve udeležencev. Program je pritegnil tako posameznike, ki so se prvič odločili preizkusiti v podjetništvu, kot tudi že uveljavljene podjetnike, ki so želeli pridobiti nove veščine na tem področju.

Znanje na GO4 Ideji - Belokranjski podjetniški šoli so prenašali mentorji – tudi sami podjetniki, ki so predavali o temah, s katerimi se strokovno ukvarjajo. Posamezni moduli so pokrivali več različnih področij podjetništva, vključno z osnovami poslovnega modela, vitkim podjetništvom, iskanjem ciljne skupine kupcev, trženjem, znamčenjem oziroma brandingom, predstavljanjem svoje ideje kupcem ali investitorjem, ter še mnogo več. Skozi celoten program pa je bil poudarek na povezovanju in vzpostavljanju skupnosti med udeleženci, ki so si bili v oporo in drug drugemu pomagali izpopolniti njihove ideje.

Na zaključnem srečanju sta Peter Bruner in Kristjan Asani udeležencem predstavila kako narediti dober “pitch” oziroma predstavitev poslovne ideje, v tem so se lahko tudi sami preizkusili.

Kljub temu, da se je letošnja GO4 ideja - Belokranjska podjetniška šola zaključila, se je za udeležence s tem njihova prava podjetniška pot šele začela. Večina od njih jo bo nadaljevala prav v belokranjskem podjetniškem inkubatorju, kjer jim bomo še naprej nudili podporo in znanja, ki jih potrebujejo. Veselimo se spremljanja nadaljnjega razvoja idej bodočih podjetnikov in njihovih dosežkov.

Izvedbo GO4 ideje - Belokranjske podjetniške šole so podprle tudi občine Črnomelj, Metlika in Semič.

Vir: PI Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj