Na vsebino

15. igre pri Starem podu

Tradicionalne, letos že 15. igre pri Starem podu, so tudi tokrat potekale v veselem vzdušju ob zabavnem tekmovanju sedmih ekip, ki so se pomerile v sedmih disciplinah:
1. Vožnja samokolnice
2. Tekma gosenic
3. Iskanje slamic
4. Pobiranje jabolk
5. Vrtenje okoli osi
6. Zabijanje žebljev
7. Vlečenje vrvi

Najboljše se je odrezala Štajerska ekipa SEXY TEAM iz Dobrne in za prvo mesto prejela bon za kampiranje/glamping oz. čolnarjenje pri Starem podu, v vrednosti 100 €, za drugo mesto je ekipa GERMANY iz Železnikov prejela bon v vrednosti 70 €, tretje mesto pa je zasedla domača ekipa VESELI VENTILČKI in si prislužila bon za 50 €.

Sledile so jim ekipe: RUMENI - člani Športnega društva Hribovci iz Stražnjega vrha, ENGA MO PA ŠE iz Železnikov, ZELENI - prav tako člani Športnega društva Hribovci iz Stražnega vrha in pa ZVITI iz Sežane.

Vsi člani ekip so po večerji prejeli tudi majčke STARI POD, za vodenje iger in večerno zabavo pa je skrbel neponovljivi DJ FUNAKY, ki bo z nami tudi danes zvečer in na zaključku sezone, v soboto, 27. avgusta.

Vir: Stari pod Adlešiči

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj