Na vsebino

11 stanovalcev DSO-ja je ozdravelo

Od 30.10. do 2.11.2020 smo v skladu z navodili epidemiološke službe v DSO Črnomelj ponovno testirali 84 stanovalcev. Test je bil pozitiven pri 12 stanovalcih.

Ponovno smo testirali tudi 22 zaposlenih. Test je bil pozitiven pri dveh sodelavkah.

Trenutno imamo tako potrjeno okužbo pri 40 stanovalcih in 5 zaposlenih.

Kljub temu, da se še vedno spopadamo z okužbami, nas je razveselila ozdravitev 11-tih naših stanovalcev.

Vsi stanovalci s korana virusno boleznijo 19 domujejo v rdeči coni četrtega nadstropja doma. Zdravstveno stanje vseh stanovalcev skrbno spremljamo in svojce o spremembah tudi sproti obveščamo.

Za vse stanovalce je dobro poskrbljeno, zaposleni se trudijo po najboljših močeh. Zavedamo se, da jim ne moremo nadomestiti njihovih otrok, vnukov, pravnukov in vseh drugih ljubih oseb, ampak s svojim predanim, strokovnim in nesebičnim ravnanjem naši zaposleni vsakodnevno dokazujejo, da smo vsi mi v domu ena velika družina. V skrbi za naše stanovalce, da bi se v danih razmerah kar najbolje počutili, jim vsak dan kuhamo kavice in poskrbimo za razne priboljške.

Vsi zaposleni delajo v zelo težkih razmerah in preko polnega časa. Hvaležna sem vsem zaposlenim, da skupaj zmoremo. Ponosna sem, da vodim ta kolektiv.

Nazadnje, ampak mogoče najbolj pomembno, velika zahvala našim stanovalcem in njihovim svojcem za potrpljenje in sočustvovanje saj brez njihovega in vašega razumevanja ter dobrega sodelovanja, bi bilo vse veliko težje.

Vsak dan je bitka zase. In bitka za bitko, počasi, vendar vztrajno, bomo tudi zmagali. Vem, da bomo.

Želim vam, da ostanete zdravi in vas pozdravljam.

Vir: DSO Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj