Na vsebino

Športne igre belokranjskih vrtcev v Črnomlju

Po lanski udeležbi v Metliki nas je doletela velika čast, da smo organizator Športnih iger belokranjskih vrtcev 2024 prav Vrtec Otona Župančiča Črnomelj. Športne igre so se odvile v četrtek, 23. 5. 2024, ob 9. uri na stadionu v Loki. Na igrah je sodelovalo kar 160 otrok iz belokranjskih vrtcev in sicer iz Metlike, Dragatuša, Vinice, Starega trga ob Kolpi, Semiča in Črnomlja.

S svojim obiskom nas je presenetil Žan Ilc, ki je član kluba Gladiator Črnomelj, kjer trenira tajski boks. Pokazal nam je svoje pripomočke in nam namenil nekaj besed. Žanu se zahvaljujemo za obisk in mu čestitamo za vse njegove odlične dosežke ter mu želimo vse dobro še naprej.

Skozi različne športne igre smo poskušali vnesti v življenje naših otrok pravo mero optimizma, veliko dobre volje, sproščenosti in igrivosti. Zastavili smo pet nalog, katere so otroci izpeljali odlično. Zmagovalci smo bili prav vsi.

Za sodelovanje na igrah so si vsi tekmovalci prislužili medalje, ki sta jih izdelala ga. Saša Grabrijan in g. Sandi Žužinjak, katerima se iskreno zahvaljujemo. Poleg medalj so bili podeljeni tudi pokali, ki so nastali izpod pridnih rok vzgojiteljic iz skupine Konjički.

Ravnateljica vrtca Stanka Kure je v nagovoru povedala, da je vsak otrok zmagovalec že s tem, da sodeluje in se trudi po najboljših močeh. Bistvo športnih igre pa je, da skupaj preživimo čudovit dan poln zabave, smeha, športnih aktivnosti in druženja z otroki. Na koncu je predala prehodni pokal športnih iger vrtcu Semič.

Čestitke vsem otrokom za njihov trud in dosežke. Hvala tudi vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k izpeljavi dogodka.

Zahvala gre tudi trgovini darDom, ki nam je podarila brezčrtne zvezke in Avtoprevozništvu Hanov za denarna sredstva. Hvala tudi trgovini Spar, ki nam je donirala žitne ploščice in pijačo Oraketa.

Se vidimo naslednje leto v Semiču.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj