Na vsebino

Nogometne tekme Kolpinih selekcij

Selekcija U15 na gostovanju brez novih točk

Selekcija U15 NK Kolpa je v petek gostovala v Ljubljani pri ekipi Krim RollJet. Zaradi slabega vremena in zelo razmočenega igrišča smo vedeli, da bo tekma težka in da bo treba biti močno zbran in poizkušati izvleči čim več iz te tekme. Tekmo smo odprli odlično, vendar pa se nam je, po obranjeni enajstmetrovki ter nekaj zapravljenimi stoodstotnim priložnostmi, zgodilo nepisano pravilo “kdor ne da, dobi”. Po prvem polčasu smo sicer zaostajali zgolj 2:1, a so v drugem polčasu domačini povečali svojo prednost in tekmo zmagali z rezultatom 4:1.

Strelec za NK Kolpa je bil David Vrbanec.

Srečno in pogumno na naslednji tekmi!

Selekcija U13 gostovala pri NK Ivančna Gorica

Selekcija U13 je v petek gostovala pri NK Ivančna Gorica. Tokrat je dal trener priložnost fantom, ki so se v letošnjem letu manjkrat udeležili tekem. Kljub porazu 3:0 so se fantje zelo dobro izkazali, borili kot levi in vztrajali vse do končnega sodniškega žvižga.

Iskrena zahvala domačinu NK Ivančna Gorica za gostoljubje in pogostitev s picami po koncu tekme.

Naši ekipi pa srečno na naslednji, zadnji tekmi v letošnji sezoni, ki bo v sredo, 24. maja, ob 18.30 uri v Športnem parku Podzemelj!

NK Brinje Grosuplje gostitelj selekcije U11

Selekcija U11 je včeraj zvečer gostovala pri NK Brinje Grosuplje. Naši fantje so prikazali lepo igro, odigrali kar nekaj dobrih akcij in se urili v novih veščinah, videnih pri sovrstnikih iz gostujoče ekipe. Končni rezultat ni bil pomemben, so si pa fantje z nasprotniki pošteno segli v roke po koncu tekme.

Srečno in pogumno naprej!

Fotografije z vseh omenjenih tekem najdete TUKAJ.

Vir: NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj