Na vsebino

Tradicionalni turnir veteranskih ekip ŠD NK Kolpa in NK Brda

Kot že nekaj let v času Vinske vigredi, so tudi letos naši veterani gostili nogometne prijatelje, veterane iz NK Brda. Tokrat smo se zbrali na urejenemu nogometnem igrišču v Semiču. Ker je bila ekipa NK Brda precej številčna, smo se razdelili v tri ekipe in odigrali manjši turnir (vsak z vsakim).

Vse tekme so bile zelo napete, igralci precej dobre volje, nasmejani ter polni energije za igro. Akcij, golov ter dobrih golmanskih obramb ni manjkalo. Rezultat ni bil toliko pomemben, kot druženje, smeh in pa najbolj pomembno, da se je turnir končal brez poškodb. Nenazadnje so igrale veteranske ekipe. V veliko čast nam je bilo, da se je turnirja udeležil tudi nogometni as Milan Srebrnič.

Po končanem turnirju smo druženje nadaljevali v klubu v Podzemlju, kjer smo se okrepčali z dobro jedačo in predvsem ohlajeno pijačo. Ekipa NK Brda bo svojo pot nadaljevala na Vinski vigredi.

Še enkrat hvala ekipi veterani NK Brda in veselimo se ponovnega snidenja prihodnje leto!

Vse fotografije s turnirja najdete s klikom na vir spodaj.

Vir: NK Kolpa
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj