Na vsebino

Zmerjal mimoidoče, znesla se je nad sorodnico. Je bil požar podtaknjen?

Kriminalisti so v torek dopoldne opravili ogled kraja požara na osebnem avtomobilu v Črnomlju, ki je zagorel ponoči. Po prvih ugotovitvah je zagorelo pod vozilom, nakar se je požar razširil, dokler ga niso lastnik vozila in gasilci pogasili. Nastalo je za okoli osem tisoč evrov škode, kriminalisti pa preiskujejo primer zaradi suma storitve kaznivega dejanja, saj domnevajo, da je bil požar podtaknjen. Preiskava je v teku.

Zmerjal mimoidoče, znesla se je nad sorodnico

Črnomaljski policisti so sinoči okoli pol desete posredovali v Črnomlju, kjer je 40-letni domačin razgrajal in vpil na javnem kraju ter zmerjal vse, ki so prišli mimo. Policisti so vzpostavili javni red in mir, kršitelju napisali plačilni nalog, ta pa se je nato odpravil proti domu.

Črnomaljski policisti bodo 27-letnici iz Kanižarice poslali plačilni nalog, ker se je fizično znesla na oškodovanko, sicer sorodnico.

Mejne zadeve in tujci

Na območju novomeške policijske uprave so policisti v sredo obravnavali 109 oseb, ki so notranjo mejo med Hrvaško in Slovenijo prestopili na nedovoljen način oziroma niso izpolnjevali pogojev za bivanje na območju Slovenije. Pet so jih prijeli na območju Tribuč in Marindola, tri v Metliki, preostale pa v Posavju. Postopki z njimi še niso zaključeni.

Vir: PU Novo mesto
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj