Na vsebino

Zjutraj bo megleno, potem pretežno oblačno, dež se bo v prvem delu noči na torek razširil na vso Slovenijo, najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 15 °C

Zvečer bo še precej jasno, ponoči pa se bo pooblačilo. Ponekod v vzhodnih krajih bo po nižinah nastala megla. Zjutraj bo na Primorskem in Notranjskem začelo rahlo deževati. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem od 7 do 11 °C.

Jutri bo pretežno oblačno, ponekod na jugovzhodu sprva tudi megleno. V zahodni in deloma osrednji Sloveniji bo občasno deževalo, pogosteje na zahodu. Dež se bo popoldne od zahoda krepil in v prvem delu noči na torek razširil na vso Slovenijo. Ob morju se bo krepil jugo, ponekod na Notranjskem ter v Prekmurju in deloma na Štajerskem pa bo pihal južni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 15, ob morju okoli 17 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči se bo pooblačilo, le v krajih vzhodno od nas bo do jutra še nekaj jasnine in megle po nižinah.

Jutri bo že zjutraj deževalo v Kvarnerju in Gorskem Kotarju, dopoldne pa tudi v sosednjih krajih Italije. Čez dan se bo širil proti vzhodu. Ob severnem Jadranu se bo krepil jugo.

Obeti

V torek zjutraj bo dež oslabel in dopoldne povsod ponehal, čez dan se bo prehodno pokazalo tudi sonce.

V sredo bo od zahoda spet pričelo deževati.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj