Na vsebino

Uradno poročilo o prometnih nesrečah

Črnomaljski policisti so bili v petek nekaj pred 18. uro obveščeni o prometni nesreči v Črnomlju. Opravili so ogled in ugotovili, da je 61-letni voznik osebnega avtomobila na Kolodvorski cesti na prehodu za pešce trčil v 48-letno peško, ki je pravilno prečkala cesto. Peška, ki jo je po trčenju odbilo na pokrov motorja, se je v nesreči hudo poškodovala.

V noči na nedeljo se je zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh osebnih vozil na regionalni cesti v kraju Veliki Nerajec. Črnomaljski policisti so ugotovili, da se je nesreča zgodila, ko je 23-letni voznik, ki je vozil iz smeri Vinice proti Črnomlju, zapeljal na levo smerno vozišče in čelno trčil v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 29-letni voznik. Oba voznika, ki sta se v nesreči hudo poškodovala, sta ostala ukleščena v vozilih. Iz vozil so ju s tehničnim posegom rešili gasilci. 23-letni voznik med vožnjo ni bil pripet z varnostnim pasom.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj