Na vsebino

Tržnica projektov uspešno izpeljana

Tik pred začetkom prvomajskih počitnic smo učenci in učitelji OŠ Belokranjskega odreda Semič pripravili že drugo Tržnico projektov. Dogodek, na katerem smo prikazali inovativne načine pouka, predstavili zanimive izdelke ter dosežke in ponudili možnosti preizkusa znanj in sposobnosti z različnih področij, se je začel s krajšo prireditvijo v telovadnici, nadaljeval pa v jedilnici in na šolskih hodnikih, kjer se je predstavilo 16 stojnic z zelo raznoliko vsebino.

Obiskovalci so se lahko preizkusili v različnih igrah, ki so jih pri pouku ustvarili učenci, si ogledali, kako se programira robote, se naučili nekaj o jezikih in deželah učencev priseljencev, se preizkusili v gibalnih igrah, izdelovanju voščilnic ali sivkinih mošnjičkov ter oblikovanju gline, se postavili v vrsto za ročno izpisano knjižno kazalko, si ogledali dramsko igrico učencev iz podružnične šole Štrekljevec, razvajali brbončice z dobrotami Malih šefov Slovenije, Matica in Patrika, si ogledali številne razstave in še in še.

Tržnica projektov je tako priložnost, preko katere lahko javnost pokuka v delo in ustvarjalnost našega šolskega prostora, po drugi strani pa je tudi stičišče, kjer zaposleni stopimo skupaj, med seboj delimo izkušnje in si potrdimo, da delamo dobro, veliko in z mislijo na naše poslanstvo. Pokazatelj tega so zagotovo številni nasmeški na obrazih, ki so to popoldne krasili šolo.

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj