Na vsebino

Rop bencinskega servisa

Včeraj ob 20.26 so policisti prejeli obvestilo, da naj bi neznanec oropal bencinski servis na Levičnikovi cesti v Novem mestu. Policisti in kriminalisti so takoj pričeli izvajati aktivnosti za izsleditev storilca, ki je po dejanju pobegnil.

Pregledano je bilo širše območje, postavljenih več blokadnih točk, o dogodku pa so bile obveščene vse policijske enote. Do tega trenutka roparja niso izsledili, tudi danes pa nadaljujejo z aktivnostmi na terenu in ugotavljajo vse okoliščine kaznivega dejanja.

Po prvih zbranih obvestilih in ugotovitvah naj bi storilec vstopil v prostore bencinskega servisa in od osebja zahteval denar. Storilec naj bi bil visok med 170 in 175 cm. Imel je zamaskiran obraz, oblečen je bil v črna oblačila, obut v sivo črne športne copate, v roki pa je držal predmet podoben pištoli. Ko mu je osebje izročilo denar, naj bi peš pobegnil proti gozdu. V ropu ni bil nihče poškodovan.

Če imate o ropu kakršenkoli podatek lahko pokličete na številko 113 in jim to sporočite.

Vir: PU Novo mesto
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj