Na vsebino

Prizor, ki v idilično okolje zagotovo ne sodi

Nepravilno odloženi odpadki na eko otoku v Starem trgu (foto: Komunala Črnomelj)
Nepravilno odloženi odpadki na eko otoku v Starem trgu (foto: Komunala Črnomelj)

S Komunale Črnomelj danes opozarjajo na nepravilno odložene odpadke na eko otoku v Starem trgu ob Kolpi. Tovrstni prizori v idilično naselje v Poljanski dolini, obdano z neokrnjeno naravo, zagotovo ne sodijo.

»Vsi moramo sodelovati pri tem, da naše okolje ostaja čisto - možnosti pravilnega ravnanja z odpadki je dovolj. Če ne veste kam z odpadki, se posvetujte, pokličite (07 30 61 660 ali 07 30 61 682) in povprašajte. Tako zelo preprosto je,« sporočajo s črnomaljske komunale.

Enkrat letno lahko naročite brezplačen odvoz kosovnega materiala iz vaših gospodinjstev (do tri kubične metre), odvoz pa bodo opravili praktično izpred vašega doma. Upravičena so vsa gospodinjstva, ki so vključena v sistem rednega odvoza odpadkov.

»Čiščenje nepravilno odloženih odpadkov okoli ekoloških otokov ni del nalog obvezne gospodarske službe odvoza odpadkov, to so črna odlagališča in tako odlaganje velja za prekršek,« še opozarjajo s Komunale Črnomelj.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
110
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj