Na vsebino

Pretepači v Metliki

V noči na soboto so metliški policisti posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru na prireditvenem prostoru v Metliki. Ugotovili so, da je 25-letni moški, ki je bil pod vplivom alkohola, kršil javni red in mir, pozival k pretepu in udaril mladoletnika. Tudi po prihodu policistov se ni pomiril in ni upošteval ukazov, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev so mu izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Prav tako v noči na soboto so metliški policisti prejeli klic na pomoč zaradi pretepa pred gostinskim lokalom v Metliki. Vzpostavili so javni red in mir in zoper 18-letnega kršitelja, ki ni upošteval njihovih ukazov, uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in pridržali. Med postopkom je osumljenec grozil policistom, da jih bo ubil, zato bodo zoper njega podali kazensko ovadbo.

Vlom v Črmošnjicah

V noči na petek je v Črmošnjicah nekdo vlomil v kabino traktorja. Odtujil je gozdarsko verigo, avtoradio in komplet ključev.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
110
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj