Na vsebino

Poreč 2023 – četrtek

Predzadnji dan. Zjutraj so učenci izvedeli slabo in dobro novico. Slaba – na vrsti je jutranja telovadba, dobra – jutri ne bo jutranje telovadbe. Dan je bil takoj lepši. Nato pa zajtrk, pospravljanje in ocenjevanje sob in odhod na plažo. Tam smo nadaljevali s preverjanjem znanja plavanja in učenjem.
Za kosilo smo imeli juho z rezanci, piščančje zrezke in makarone z omako ter zeleno solato.
Trenutno “počivamo”, ob 15.00 pa gremo na plažo.
Morje je občutno toplejše kot v ponedeljek in skoraj popolnoma mirno – plavanje je zato užitek. Užitek pa je tudi sladoled, ki ga pridno hodimo iskati k bližnjemu slaščičarju.
Po večerji (“šmorn” in kompot) smo imeli prireditev ob dnevu državnosti. Na začetku smo vsi skupaj zapeli himno, nastopila je deklamatorka Neja, zapele so ljudske pevke, prireditev pa sta povezovala Nadja in Samo. Nato sta razredničarki podelili spričevala in priznanja, ob koncu pa so sladko nagrado prejeli učenke iz najbolj urejene dekliške sobe ter učenci iz najbolj urejene fantovske sobe. Ocenjevanje sob je potekalo od prvega dneva v Poreču.
Po prireditvi so se eni udeležili barvanja nohtov, drugi sestavljanja zapestnic, tretji pa so si dali duška na nogometni tekmi.
Najlepše pa smo prihranili za konec – jutri gremo domov. Juh juhej.

Vir: OŠ Komandanta Staneta Dragatuš

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
110
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj