Na vsebino

Objavljen je razpis za dodelitev štipendij Občine Metlika za šolsko oz. študijsko leto 2020/21

Občina Metlika je objavila razpis za dodelitev štipendij Občine Metlika za šolsko oziroma študijsko leto 2020/2021 in sicer 4 štipendije za študente in 2 štipendiji za dijake. Štipendije so namenjene podpori perspektivnim občanom, ki na svojih področjih dosegajo izjemne dosežke.

Možnost za pridobitev štipendije imajo osebe s statusom dijaka srednješolskega izobraževanja, osebe s statusom študenta dodiplomskega študija, vključno z enoletnim absolventskim stažem, osebe s statusom študenta podiplomskega magistrskega ali doktorskega študija, vključno z enoletnim absolventskim stažem. Višina mesečne štipendije znaša 100 EUR za dijake in 150 EUR za študente.

Kandidati oddajo vlogo do 7. oktobra 2020 na naslov: Občina Metlika, Mestni trg 24, 8330 Metlika, ali jo oddajo osebno v sprejemni pisarni – tajništvu Občine Metlika.

Razpisna dokumentacija je dosegljiva na spletni strani TUKAJ ali na sedežu Občine Metlika v tajništvu. Dodatne informacije v zvezi z razpisom so na voljo na elektronskem naslovu [email protected] ali tel. št. 07/ 36 37 426 v času uradnih ur občinske uprave.

Vir: Občina Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj