Na vsebino

Možnost združevanja računov za več odjemnih mest

Ravno te dni zaključujemo obsežen projekt združitve dveh sistemov (ERP) v enega. Od 1. 4. imamo tako računovodske kot tudi vse ostale podatke v eni bazi. Kar pomeni, da je sedaj možno združevati račune za več odjemih mest na skupnem (zbirnem) računu.

Uporabnikom, ki dobivajo mesečne položnice za več objektov lahko pošljemo eno samo položnico, na kateri bo predstavljena tudi specifikacija računov za posamezna odjemna mesta. Uporabnikom bo tako »prihranjen« čas ter provizija, saj bodo plačali samo en račun. Združimo lahko samo račune, ki se glasijo na enega uporabnika; na primer hiša in zidanica.

Združevanje računov ne bomo opravili avtomatsko saj imate uporabniki znotraj posameznih gospodinjstev različne dogovore glede plačevanja položnic. Zato pozivamo vse uporabnike, ki ste zainteresirani za združitev računov, da nam to sporočite. Najbolj enostavno je, da pokličete ali se oglasite v našo sprejemno pisarno. Postopek je lahko bolj enostaven oziroma hitrejši če si predhodno iz računov prepišite šifre odjemnih mest, ki bi jih želeli na skupnem računu.

Vir: JP Komunala Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
1410
2010
2113
2219
2310
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj