Na vsebino

Miklavževa tržnica - poziv stojničarjem

Najbolj prazničen mesec je že skoraj pred vrati in mi ga bomo začeli s tradicionalnim dogodkom Zabavaj se v mestu. V starem mestnem jedru Črnomlja se bo v soboto, 2. decembra, v popoldanskih urah, odvil zabavno – kulturni program s spektakularno animacijo za otroke in odrasle. Skupaj bomo prižgali praznične lučke in pričakali Miklavža. Priredili bomo Miklavževo tržnico na katero vabimo ponudnike, da si čim prej zagotovite svojo stojnico in naredite dogodek še posebej prazničen.

Najem stojnic je brezplačen. Število stojnic je omejeno, prednost bodo imeli ponudniki, ki so navedeni v pravilniku o sodelovanju,

K sodelovanju vabimo trgovce, gostince, vinarje, ustvarjalce, oblačil, nakita, pletenih in kvačkanih izdelkov, izdelkov za dom, pridelovalce pekovskih, žitnih, medenih, čokoladnih, mlečnih in podobnih izdelkov, cvetličarje, izdelovalce izdelkov domače obrti in podobnih vsebin primernih dogodku.

Prijava mora vsebovati:

  • izpolnjen obrazec »Vloga za najem stojnice na prireditvi« in
  • izpolnjeno »Izjavo prodajalca o spoštovanju predpisov za izvajanje prodaje« za vse, ki bodo na stojnici izvajali prodajo.

Rok za oddajo obrazcev je do vključno ponedeljka, 13. 11. 2023. Prijavo je potrebno poslati po elektronski pošti na naslov [email protected] ali izročiti osebno na sedež RIC-a (Ulica na Utrdbah 18, 8340 Črnomelj).

Za dodatne informacije o stojnicah ter postopku sodelovanja, vas prosimo, da se obrnete na našo organizacijsko ekipo prek e-pošte [email protected] ali [email protected].

Priponke

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj