Na vsebino

Jutri se bo po deloma jasnem jutru hitro pooblačilo, dopoldne bo rahlo deževalo na zahodu, popoldne tudi drugod, najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 7 °C

Ponoči se bo večinoma zjasnilo, le na Primorskem bo zjutraj še pretežno oblačno. Ponekod bo pihal jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo v zatišnih legah severne Slovenije od -6 do -2, drugod od 0 do 4 °C.

Jutri se bo po deloma jasnem jutru hitro pooblačilo. Že dopoldne bo rahlo deževalo na zahodu, popoldne pa tudi drugod, manj verjetno v severni in severovzhodni Sloveniji. Pihal bo jugozahodni veter, ki bo zvečer ponehal. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 7, ob morju in v vzhodnih krajih do 10 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči se bo zjasnilo.

Jutri bo pretežno oblačno, dopoldne se bo pooblačilo tudi v krajih vzhodno od nas. Dopoldne bo predvsem ob severnem Jadranu ter na Hrvaškem začelo deževati. V Istri in Kvarnerju bo pihal jugo.

Obeti

V soboto dopoldne bo precej jasno, zjutraj bo po nižinah megla. Popoldne se bo od zahoda pooblačilo, ponekod bo spet zapihal jugozahodnik. Zvečer in v noči na nedeljo bo občasno deževalo, meja sneženja se bo postopno spustila pod 600 m nadmorske višine. V nedeljo bo ponekod občasno še snežilo, na Primorskem pa rahlo deževalo. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. V ponedeljek bo pretežno oblačno.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj