Na vsebino

Jutri bo pretežno jasno, najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 12 °C

Ponoči bo pretežno jasno, do jutra bo po nižinah nastala megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, ob morju okoli 5 °C.

Jutri bo pretežno jasno. Po nižinah v notranjosti bo dopoldne še megla ali nizka oblačnost, ki bo lahko predvsem na Koroškem, v Pomurju in delu ljubljanske kotline vztrajala večji del dneva. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 12, na Primorskem do 16 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo pretežno jasno. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla ali nizka oblačnost, ki se lahko v krajih severno in vzhodno od nas zadrži ves dan.

Obeti

V noči na petek se bo pooblačilo, ponekod bodo manjše padavine. Na Primorskem bo zapihala burja. V petek bo na Primorskem delno jasno, pihala bo zmerna burja. Drugod bo pretežno oblačno, dopoldne bo občasno še rahlo deževalo. Pihal bo severovzhodni veter. Popoldne se bo od severozahoda pričelo jasniti. V soboto in nedeljo bo pretežno jasno. V soboto bo še pihal severovzhodni veter, na Primorskem burja.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj