Na vsebino

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo in večinoma suho

Zvečer bodo še nastale posamezne plohe ali nevihte. Ponoči se bo prehodno povsod razjasnilo, proti jutru pa se bo v notranjosti Slovenije zmerno pooblačilo. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 13, na Primorskem do 16 °C.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo in večinoma suho. Še bo pihal veter vzhodnih smeri, na Primorskem večinoma šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23, na Primorskem do 25 °C.

V torek bo pretežno oblačno. Pojavljale se bodo padavine, deloma kot plohe in nevihte. Nekoliko hladneje bo. V sredo bo sprva precej jasno, sredi dneva in popoldne pa bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. V četrtek bo dopoldne na zahodu še delno jasno in suho, drugod pa se bodo že pojavljale krajevne padavine.

Nad večjim delom Evrope se zadržuje območje visokega zračnega tlaka. S šibkimi vzhodnimi vetrovi k nam doteka razmeroma vlažen zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj