Na vsebino

Poziv za najem prodajnih kioskov na drsališču v Metliki

Občina Metlika in Zavod Metlika sta objavila javni poziv za najem prodajnih kioskov na drsališču v Metliki. Na voljo so trije prodajni kioski - hiške v parku pred metliškim gradom na Trgu svobode v Metliki. Hiško ponudnik zakupi za celoten termin obratovanja drsališča od 15. 12. 2023 do 14. 1. 2024.

Velikost hiške je 3 krat 2,5 metra.

K sodelovanju vabijo trgovce, gostince, vinarje, pridelovalce pekovskih, žitnih, medenih, čokoladnih, mlečnih in podobnih izdelkov, izdelovalce izdelkov domače obrti in podobnih vsebin primernih dogodku. Za izvajanje prodaje v hiškah morate biti ustrezno registrirani za opravljanje dejavnosti prodaje blaga na drobno zunaj prodajaln oziroma izpolnjevati zakonske predpise, ki veljajo za statusnopravno obliko, ki ji pripadate. Vsak ponudnik si davčno blagajno uredi sam.

Prednost pri najemu imajo ponudniki iz občine Metlika, nato ponudniki iz ostalih belokranjskih občin. V kolikor prodajna mesta še niso zapolnjena so do najema hišk upravičeni tudi ostali ponudniki, ki niso z območja Bele krajine. Pri oddaji kioska v najem se upoštevajo pravočasno prispele vloge po zgoraj navedenem vrstnem redu oz. času oddaje popolne vloge. Komisija bo odločala o izboru na podlagi ponudbe ter cenika. Prednost pri izboru bodo imeli ponudniki, ki se zavežejo k uporabi trajnostne embalaže ter lokalnih surovin.

Prijava

Prijavo za sodelovanje izpolnite preko priloženega obrazca ter ga podpisanega pošljete elektronsko na: [email protected].

Prijava je uspešna, ko na poslano elektronsko pošto prejmete potrditveni odgovor.

Prijave sprejemajo do srede, 29. 11. 2023.

Dodatne informacije na tel. št.: 040 451 352.

Več informacij najdete v priloženih dokumentih.

Priponke

Vir: Občina Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj