Na vsebino

V trčenju hudo poškodovana potnica; ukradli konjski ovratnici

Prometna nesreča v Kočevskih Poljanah. Foto: Stanje na cestah v Beli krajini
Prometna nesreča v Kočevskih Poljanah. Foto: Stanje na cestah v Beli krajini

V nedeljo nekaj pred 13.30 uro se je zgodila prometna nesreča na regionalni cesti v Kočevskih Poljanah. Policisti PP Dolenjske Toplice so opravili ogled in po prvih ugotovitvah je za nesrečo odgovorna 39-letna voznica, ki je zaradi vožnje po levi strani vozišča izgubila oblast nad vozilom in trčila v avtomobil 70-letnega voznika, ki je pripeljal iz nasprotne smeri.

Hudo poškodovano potnico iz vozila 70-letnega voznika in lažje poškodovano povzročiteljico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu. O ugotovitvah bodo seznanili pristojno tožilstvo.

Tatovi na delu

Med 3. in 5. majem je na Vinogradniški cesti v Metliki neznanec iz odklenjenega skladiščnega prostora ukradel dve konjski ovratnici oziroma komata. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za okoli 3.500 evrov.

Nedovoljeni prehodi državne meje

Policisti so med 3. in 6. majem na območju Hrasta pri Vinici, Preloke in Žuničev prijeli 32 državljanov Sirije, tri državljane Irana, državljana Afganistana in državljana Palestine, ki so nedovoljeno vstopili v Slovenijo. Postopki s tujci še niso zaključeni.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj