Na vsebino

Izrazi se z Eriko Kralj

V prostorih Območne obrtno - podjetniške zbornice Metlika bo danes popoldan potekala druga od treh brezplačnih delavnic retorike in javnega nastopanja »Izrazi se!«, z belokranjsko voditeljico prireditev in kantavtorico Eriko Kralj, ki jih organizira Podjetniški inkubator Bela krajina.

Udeleženci na delavnicah spoznavajo načine, kako povečati suverenost, sproščenost in zaupanje vase ter pridobivajo dragocene napotke o tem, kako pripraviti dober nastop, se soočati s tremo in ostati pristen.

Na prvi od treh delavnic so udeleženci skozi teorijo in prakso spoznavali bistvene prvine uspešnega javnega nastopanja. Današnja delavnica bo namenjena obvladovanju treme, strahov in drugih negotovosti, ki spremljajo javno nastopanje. Na tretji in zadnji delavnici čez teden dni, pa se bodo udeleženci učili povezovanja in komuniciranja s publiko, kako izraziti svojo pristnost, kako nastopati pred občinstvom in snemati pred kamero ter pridobili smernice za dodatno izboljšanje nastopa.

Vir: erikakralj.com
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj