Na vsebino

Svet Hershey's čokolade

Hershey ni le čokolada, je že kultura sama po sebi. Njihova glavna strategija ima fokus na čustveni navezi s potrošniki. To dosega predvsem s svojo dolgo zgodovino in kakovostjo svojih produktov. Preko inovacij in posebnih doživetij dosežejo srca tudi tisti, ki niso največji ljubitelji čokolade. Privabijo jih čokoladnice, ki so več kot samo muzeji in doživetja, so že celi zabavišni parki.

Hershey’s Chocolate World, Hersheyland in Hersheypark so zabaviščni parki, doživetja in trgovina hkrati. Tam vidimo čokoladnice na vsakem vogalu. Hershey svet uči, od kod pride čokoladna tablica. Potem si jo od A do Ž tudi narediš. Medtem degustiraš več vrst čokolade in si morda ogledaš tudi kakšen film o tem napitku bogov, kot so za čokolado verjeli nekoč.

Hershey je danes kulturni in kulinarični imperij, kjer prodajajo čokoladne deserte in napitke. Preko doživetij seže v srca svojih potrošnikov in obudi čustva pripadnosti Hershey svetu. Zvesti, ali ne zvesti Hershey okusu, dejstvo je, če si Hershey, potem si nekaj posebnega.

Vir: http://www.typo.si
Sanja Hadjur

Sanja Hadjur

www.typo.si

Od kulturologinje do grafične oblikovalke, z ljubeznijo do dobrih zgodb, Sanja je oblikovalka celostnih grafičnih podob, tiskovin, etiket in embalaže. Po naravi je zelo organizirana in natačna, kar že rahlo spominja na obsesivno-kompulzivno motnjo. Tako je celo življenje kot veverica nabirala razne odpadne škatlice in kozarčke ter jih ponovno uporabila. Embalaža ji predstavlja umetnost prodajne platforme in kreiranje interaktivnih vsebin ji požene veveričino kri direkt v žilo. Verjame v etični kodeks sanjskega podjetništva in vztraja pri samorealizaciji v poklicu. “Quirky” oblikovalka išče navdih v kulturah, drugačnosti in nekonformnosti, najbolj pa uživa v kolaboraciji z drugimi podjetniki, kot je ona sama. Več o njenem delu na www.typo.si.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj