Na vsebino

Kit Kat

Znana čokoladica že od leta 1934 navdušuje globalne ljubitelje čokolade. Svojo prepoznavnost je sladki prigrizek dosegel tudi s pametnim sloganom: “Have a break, have a KitKat”. Slogan poziva k premoru, počitku in prigrizku. Gre za prijazno in prijateljsko sporočanje potrošnikom, da je vse O.K., če si privoščijo KitKat. Tako KitKat ni več samo čokoladni vafelj, je način, kako priti do pavze in si napolniti baterije.

Zakaj pa je Kit Kat uspešen tudi na Japonskem? V deželi vzhajajočega sonca imajo močno tradicijo avtentično japonskih okusov v hrani. Rodila se je ideja KitKat čokoladic, narejenih posebej za japonski trg: KitKat z wasabijem, zelenim čajem, jagodo in sladkim krompirjem. Poleg tega pa je na Japonskem veliko manjših trgovin, kjer se verižno prodajajo KitKats mnogih okusov.

Vir: http://www.typo.si
Sanja Hadjur

Sanja Hadjur

www.typo.si

Od kulturologinje do grafične oblikovalke, z ljubeznijo do dobrih zgodb, Sanja je oblikovalka celostnih grafičnih podob, tiskovin, etiket in embalaže. Po naravi je zelo organizirana in natačna, kar že rahlo spominja na obsesivno-kompulzivno motnjo. Tako je celo življenje kot veverica nabirala razne odpadne škatlice in kozarčke ter jih ponovno uporabila. Embalaža ji predstavlja umetnost prodajne platforme in kreiranje interaktivnih vsebin ji požene veveričino kri direkt v žilo. Verjame v etični kodeks sanjskega podjetništva in vztraja pri samorealizaciji v poklicu. “Quirky” oblikovalka išče navdih v kulturah, drugačnosti in nekonformnosti, najbolj pa uživa v kolaboraciji z drugimi podjetniki, kot je ona sama. Več o njenem delu na www.typo.si.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj