Na vsebino

Zakaj so Oreo piškoti tako priljubljeni?

Mnogim poznani - dva okrogla keksa, katera združuje kremast nadev. Od svojega nastanka, leta 1912, pa do danes, se je prodalo več kot 500 milijonov teh sladkih pregreh. Tako Oreo piškotek še danes velja za najbolj prodajani piškotek na svetu. Kako pa je ostal konkurenčen in vodelen v svoji industriji vse do danes?

Pri Oreo so ugotovili, da njihove kekse kupuje dvoje ljudi. Prvi obožujejo keks. Drugi pa kremast nadev. Zato se pri podjetju ukvarjajo z vsebinami, ki ustreza tako prvi, kot drugi publiki. Predvsem na socialnih omrežjih objavljajo vsebine, ki privabljajo ljudi. Prav tako se redno vključujejo v debato tistih oboževalcev, kateri v svojih objavah omenjajo Oreo. Tako redno vzdržujejo stik s svojo publiko.

Ta že vrsto let verjame isti zgodbi: Oreo je piškotek s karakterjem! Je piškotek, kateri pripoveduje zgodbo! In danes že povsem personalizirani, za nas! Oreo je direkten, a sproščen in poln humorja. Je sinonim za oddih. Je trenutek miru. Je večno znan kot hrustljav in sladek Oreo.

Vir: http://www.typo.si
Sanja Hadjur

Sanja Hadjur

www.typo.si

Od kulturologinje do grafične oblikovalke, z ljubeznijo do dobrih zgodb, Sanja je oblikovalka celostnih grafičnih podob, tiskovin, etiket in embalaže. Po naravi je zelo organizirana in natačna, kar že rahlo spominja na obsesivno-kompulzivno motnjo. Tako je celo življenje kot veverica nabirala razne odpadne škatlice in kozarčke ter jih ponovno uporabila. Embalaža ji predstavlja umetnost prodajne platforme in kreiranje interaktivnih vsebin ji požene veveričino kri direkt v žilo. Verjame v etični kodeks sanjskega podjetništva in vztraja pri samorealizaciji v poklicu. “Quirky” oblikovalka išče navdih v kulturah, drugačnosti in nekonformnosti, najbolj pa uživa v kolaboraciji z drugimi podjetniki, kot je ona sama. Več o njenem delu na www.typo.si.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj