Na vsebino

Uspešni kegljaški nastopi Luka in Tine

Končano je svetovno prvenstvo U23, kjer smo člani kluba KK Bela krajina tudi tukaj imeli svojo predstavnico - Tino Mržljak.

Tina je z žensko U23 ekipo osvojila končno 4. mesto, k temu pa je prispevala 548 podrtih kegljev. Žal ji je zmanjkalo par kegljev, da bi se uvrstila v finalni del nastopov v kategoriji posamezno. Nova priloznost za medalje je bila zopet tretji dan prvenstva, ko je skupaj z Denisom Pasicem nastopila v kategoriji tandem mix. Oba sta nastopila odločno in borbeno, vendar sta morala v četrtfinalu priznati premoč avstrijcema, ki sta se uvrstila v polfinale na podlagi sudden victory-štirih odločilnih metih.

Tina iskrene čestitke za vse nastope na svetovnem prvenstvu in obilo podrtih kegljev tudi v prihajajoči sezoni.

Hkrati pa smo v torek v velikem številu pričakali naša junaka, ter proslavili Lukove štiri medalje, ki jih je prikegljal na svetovnem pokalu. Na Lukov sprejem je prišel tudi župan občine Črnomelj, ki je še enkrat poudaril, kako je pomembno da je šport del našega življenja in da je vesel, ta je v svojem županovanju že drugič prisoten v kegljišču na takšnem sprejemu.

Še enkrat v imenu vseh članov in podpornikov KK Bela krajina iskrene čestitke Luki in Tini, ter uspešno sezono še naprej

Vir: Kegljaški klub Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj