Na vsebino

Tudi mlajše selekcije Kolpe zaključujejo naporno sezono

Selekcija U15 je zadnjo domačo tekmo zaključila z visoko zmago.
Selekcija U15 je zadnjo domačo tekmo zaključila z visoko zmago.

Selekcija U15 NK Kolpa je v Športnem parku Podzemelj odigrala zadnjo domačo tekmo v sezoni 2023/24. V goste je z desetimi igralci prišla ekipa OŠ Olimpija iz Ljubljane. Gostitelji so si že v prvem polčasu priigrali visoko prednost (14:0), ki so jo v drugem polčasu samo še nadgradili in tekmo zaključili z najvišjo zmago v letošnji sezoni. Rezultat je bil kar 24:0. Ekipo čaka v nedeljo še zadnja tekma v gosteh pri NK Brinje Grosuplje.

Selekcija U13 z zmago v Ljubljani

Selekcija U13 se je na zadnje gostovanje v letošnji sezoni odpravila v Ljubljano, kjer se je pomerila proti ekipi NK Dolomiti. Zadržan začetek in prejet gol, je goste spravil v manjšo paniko, iz katere pa so se hitro pobrali in uspeli polčas zaključiti z 1:1. dobrii napotki trenerja med odmorom so obrodili sadove v drugem polčasu, saj so zadeli še trikrat in tekmo dobili z 1:4.

Selekcija U11 sezono zaključila z zmago

Selekcija U11 je z odliko odigrala zadnjo tekmo v tej sezoni. Na domačem igrišču so vrstnike iz ekipe NK Tem Mirna premagali s kar 6:3. Po tekmi so skupaj s starši naredili še lep zaključek celotne sezone. Po krajšem premoru in zasluženem počitku se bodo ponovno zbrali in začeli pripravljati na izzivov polno novo sezono.

Selekcija U10 do četrtfinala turnirja v Novem mestu

Selekcija U10 je pod vodstvom trenerja Uroša Štuklja sodelovala na turnirju Krka Cup 2024 v Novem mestu. V skupinskem delu se je pomerila z ekipami NK Radomlje, Mirna, Škofja Loka ter dvema selekcijama Krke. Skupinski del so mladi nogometaši iz Podzemlja opravili z odliko, saj je bila od njih boljša le ekipa Radomelj. V četrtfinalu so se pomerili proti prvi ekipi Krke, ki je bila boljša s 3:1.
Na turnirju je pod vodstvom trenerja Doriana Josipovića sodelovala tudi najmlajša selekcija U7. Fantje so pokazali lepo in borbeno igro, predvsem pa so spoznali kaj pomeni biti del tekmovalne ekipe.

Starši so se morali pošteno potruditi

V športnem parku v Podzemlju je v torek potekal zaključek sezone za selekcijo U10. Tako kot prejšnja leta, so se tudi tokrat na zaključni tekmi pomerili starši in otroci. Mamice in očki so se morali pošteno potruditi, da niso domov odšli s porazom. Po odigrani revijalni tekmi je sledilo prijetno druženje v klubskih prostorih. Zdaj vsi skupaj odhajajo na zaslužene počitnice, potem pa se zopet srečajo na zelenicah NK Kolpa.

Vir: NK Kolpa
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj