Na vsebino

Tekme mladih nogometašev Kolpe

Odličen dan za selekcijo U10

Selekcija U10 je v soboto v Športnem parku Podzemelj odigrala prvo domača tekmo, ki se je končala po naših željah in pričakovanjih. Fantje so od prve munute pokazali kdo je domačin in s prepričljivo igro s 4:1 premagali goste iz Dragomerja. S hitro in kombinatorno igro v nobenem trenutku nasprotnikom niso dovolili, da bi se razigrali. Fantje so se tako ‘maščevali’ ekipi Dragomerja za edini poraz v jesenskem delu sezone.

Čestitke ekipi in trenerju in le tako naprej!

Selekcija U13 s točko z gostovanja

Selekcija U13 je gostovala pri NK Dren Vrhnika. Vedeli smo, da bo to sila težka tekma, ampak je naša ekipa na tekmo vseeno odšla optimistična, željna dobre igre. Kljub težkim razmeram na igrišču, saj je bila temperatura krepkih 30 stopinj celzija, smo se odlično zoperstavili domači ekipi in jim stalno “dihali za ovratnik” ter jih precej namučili tudi v obrambi. Tekma je bila vse do zadnjega sodniškega žviža napeta ter izenačena in za gledalce prava živčna vojna. Z igrišča smo odšli zelo zadovoljni, saj smo tekmo končali z rezultatom 0:0 in domov prinesli točko!

Čestitke in srečno ter uspešno na naslednji tekmi!

Selekcija U15 gostovala pri ND Ilirija

Selekcija U15 je gostovala pri ND Ilirija v Ljubljani. Na tekmo smo se odpravili z zelo okrnjeno ekipo in s pomočjo dveh igralcev selekcije U13, a prvi polčas kljub temu odigrali zelo solidno. Na odmor smo namreč odšli s spodbudnm rezultatom 1:1. V drugem polčasu pa žal igra ni stekla in smo morali, kljub odličnim obrambam našega vratarja Kristiana Turka, priznati premoč domači ekipi. Končni rezultat je bil 7:1 za ND Ilirija.
Strelec za Kolpo je bil Filip Fajdiga.

Bravo ekipa in srečno ter uspešno naprej!

Vir: NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj