Na vsebino

Srečanje belokranjskih šol v odbojki

V petek je v športni dvorani OŠ Loka potekalo tradicionalno srečanje belokranjskih šol v odbojki, katerega organizatorica je bila letos OŠ Milke Šobar - Nataše.

Tekmovanja se je udeležilo kar devet šol in vrtcev, in sicer OŠ Milke Šobar – Nataše, OŠ Loka, SŠ Črnomelj, OŠ Metlika, OŠ Podzemelj, OŠ Vinica, OŠ Dragatuš ter OŠ Mirana Jarca z vrtcem Metlika. Tekme so potekale v športnem in prijateljskem vzdušju. Po nekoliko slabšem začetku na prvi tekmi smo učitelji naše šole uspeli priti do finala brez nadaljnjega poraza. Velika zasluga gre tudi najštevilčnejši, najglasnejši in najboljši navijaški ekipi Milka.

V finalu je slavila OŠ Podzemelj, naša šola je osvojila 2. mesto, 3. mesto pa sta si delili SŠ Črnomelj in OŠ Loka.

Druženje smo nadaljevali v gostišču Muller, kjer smo najboljšim trem ekipam podelili pokale, OŠ Vinica pa je prejela štafetno palico za organizacijo naslednjega tekmovanja.

OŠ Vinica:

V petek, 22. marca 2019, je v športni dvorani Loka potekalo 13. prvenstvo belokranjskih šol v odbojki. Udeležili smo se ga tudi učitelji in zaposleni na OŠ Vinica in napeli vse svoje moči v dobro igro. Dokazali smo, da je v nas močan športni duh ter želja po športnem udejstvovanju. Zasedli smo peto mesto od osmih tekmovalnih skupin. Do naslednjega leta bomo še malo potrenirali.

OŠ Podzemelj:

V petek, 22. 3. 2019, je v organizaciji OŠ Milke Šobar Nataše potekalo tradicionalno tekmovanje v odbojki zaposlenih v vzgojno-izobraževalnih zavodih. Tekmovanje je potekalo v telovadnici OŠ Loka in se ga je udeležilo 8 zavodov – letos smo prvič imeli tudi predstavnike vrtca Metlika. Tako kot učenci smo tudi učitelji uspešni na športnem področju in smo letos postali prvaki tega tekmovanja. Šolo smo ponosno predstavili: Vanja Rus, Marina Vorkapić, Mirjana Kordič, Marjetka Požek Štukelj, Natalija Jerman , Igor Rus in Marko Špehar. Imeli smo tudi močno navijaško skupino, ki je pripomogla k temu uspehu: Marjetko Rečnik Nemanič, Petro Flak, Barbaro Cesar, Andreja Sitarja in Andija Jambrošića. Prihodnje leto bo tekmovanje organizirala OŠ Vinica.

Vir: OŠ Milke Šobar - Nataše, OŠ Vinica OŠ Podzemelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj