Na vsebino

Zaključek 17. zimske šole nogometa

Letošnjo zimsko šolo nogometa ŠD NK Kolpa je pod vodstvom naših izkušenih trenerjev obiskovalo in uspešno zaključilo 65 otrok. Vadbe so potekale na treh belokranjskih osnovnih šolah in sicer OŠ Metlika s podružnično šolo Suhor, OŠ Podzemelj ter OŠ Semič s podružnično šolo Štrekljevec.

V petek 10. maja, se je v Športnem parku Podzemelj odvil zaključek že 17. zimske šole nogometa. Zaključka se je udeležilo 50 otrok, ki so se skozi vso zimo pridno udeleževali treningov. Otroci so opravili še nekaj vaj ter staršem pokazali, kaj so se skozi zimo naučili in pridobili z vestnim poslušanjem ter napotki trenerjev.

Po zaključku prikaza vaj in nekaj medsebojnih tekem je sledila podelitev priznanj in medalj.

Zahvaljujemo se vsem staršem in otrokom za izkazano zaupanje skozi vsa leta. Za pomoč se iskreno zahvaljujemo tudi našemu dolgoletnemu sponzorju zaključka "Pizzerija in špageterija Pri starem Pildu".

Če želite svojega otroka vpisati v ŠD NK Kolpa lahko kontaktirate športnega vodjo Elvirja Džemiča (030 467 912) ali izpolnete spletni obrazec na povezavi TUKAJ.

Do prihodnje sezone zimske šole vas športno pozdravljamo!

* Več fotografij najdete s klikom na vir spodaj.

Vir: ŠD NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj