Na vsebino

Spektakel na zadnji tekmi Kolpe Črnomelj v letu 2015

KK Kolpa Črnomelj bo jutri (petek, 11. december 2015) ob 20. uri odigrala zadnjo tekmo na domačem parketu v letu 2015. Za vse obiskovalce tekme klub pripravlja obilo presenečenj v duhu decembrskega obdarovanja.

Gledalcem bodo pred tekmo pred dvorano brezplačno postregli s kuhanim vinom in čajem, na vhodu košarkarske navdušence čakajo sladka presenečenja, na parketu pa zabavni program s plesno skupino S-CREW, nagradnimi igrami in najpomembneje – odlično košarko.

Pri Kolpi se želijo s tem zahvaliti navijačem za njihovo podporo v letu, ki je bilo po rezultatih do sedaj najuspešnejše. Spomnimo, v letu 2015 se je Kolpa prvič uvrstila med osem najboljših ekip v Sloveniji v Pokalu Spar, tekmovanje v II. SKL pa je zaključila na 4. mestu.

Kolpa se bo tokrat pomerila z ekipo Konjic, ki je letos novinec med drugoligaši. Tekma obeta veliko, saj sta obe ekipi mladi in igrata hitro ter atraktivno košarko. Vabljeni vsi košarkarski navdušenci na zadnji košarkarski obračun v Črnomlju v letu 2015.

Vir: KK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj