Na vsebino

Rokometaši Črnomlja suvereno v osmino finala pokala

Znanih je prvih sedem udeležencem osmine finala Pokala Slovenije v rokometu. Med njimi so tudi rokometaši Črnomlja, ki so na gostovanju v Gornji Radgoni nadigrali drugoligaša Arcont Radgona s 25:41 in si z uvrstitvijo med 16 najboljših ekip pokalnega tekmovanja poklonili najlepše darilo ob 70-letnici kluba.

Črnomaljci so upravičili vlogo favorita in dvome o zmagovalcu razblinili že po prvem delu igre, ki so ga dobili z devetimi zadetki prednosti. Razlika je v drugem polčasu samo še naraščala in gosti so si več kot zasluženo priigrali napredovanje. Najučinkovitejši pri Črnomaljcih je bil Erik Medic z 10-imi zadetki.

Poleg Črnomlja so si napredovanje priigrali še rokometaši Mokerc iz Iga, Urbanscape Loke, Kopra, Velike Nedelje, Ljubljane in Dol TKI Hrastnika.

Sreda bo prinesla še dodatnih sedem zmagovalcev šestnajstine finala, teden dni kasneje pa bo znan predzadnji udeleženec osmine finala. Termin tekme med Mariborom Branikom in Pomurjem še ni znan.

ARCONT RADGONA - ČRNOMELJ 25:41 (13:22)
Šijanec 7, Podlunšek 6 (1); Medic 10, Vidmar 8.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj