Na vsebino

Olimpijski komite Slovenije v Črnomlju

V Črnomlju je v organizaciji Športne zveze Črnomelj potekala 11. seja Strokovnega sveta športa za vse Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez, katere član je kot regijski predstavnik za Dolenjsko tudi tajnik Športne zveze Črnomelj Milan Kordič.

Člani strokovnega sveta, ki mu predseduje prvi podpredsednik OKS – ZŠZ mag. Janez Sodržnik, so pod okriljem Olimpijskega komiteja Slovenije odgovorni za tako imenovani »šport za vse«. Strokovni svet s svojim razvejanim programom delovanja vsebinsko uravnava številna strokovna področja te pojavne oblike športa, ki se realizirajo neposredno preko projektov Strokovnega sveta športa za vse. Ta preko regijskih pisarn OKS ‒ ZŠZ in članic, športnih zvez občin, udejanja vsebine športa za vse s pomočjo neposrednih izvajalcev, društev in klubov na lokalni ravni.

Pred sejo sta predsednik mag. Janez Sodržnik in član sveta Milan Kordič opravila krajši srečanji najprej z županom občine Metlika g. Darkom Zevnikom in predstavnikom ŠZ Metlika g. Bojanom Krajačičem, nato pa še z županjo občine Črnomelj ga. Mojco Čemas Stjepanovič. Na obeh srečanjih je beseda stekla predvsem o problematiki organiziranosti športa za vse ter o težavah financiranja športa v občinah.

Županja občine Črnomelj je pred sejo nagovorila prisotne ter jim zaželela dobrodošlico in uspešno delovanje.

Vir: Športna zveza Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj