Na vsebino

NK KOLPA-SEMIŠKI HRAM NA NOGOMETNEM TURNIRJU U10 V TREBNJEM

Včeraj se je selekcija U10 NK KOLPA-SEMIŠKI HRAM udeležila nogometnega turnirja za otroke do 10 let v organizaciji NK Bartog Trebnje v športni dvorani Osnovne šole v Trebnjem.

Na turnirju je nastopilo 16 različnih nogometnih klubov iz širše Slovenije. Ekipa NK KOLPA-SEMIŠKI HRAM je nastopila v naslednji postavi: Patrick Drago Mohar, Dominik Virant, Gal Peršič, Mark Predovič, Marcel Krajnc, Tim Stariha in Jan Ogulin, pod vodstvom trenerja Romana Golobiča in tehničnega vodje Matjaža Viranta. Po tekmah v skupinah so sledili izločilni boji v četrtfinalu, kjer se je ekipa NK KOLPA-SEMIŠKI HRAM po evro golu iz prostega strela uvrstila v polfinale. Tam je po izredno dramatični in razburljivi tekmi premoč NK Kolpi-Semiški Hram morala priznati še NK Krka (2:0). Po celodnevnih napornih dvobojih je bila na sporedu še finalna tekma ob 18.00 uri. Po porazu v finalu je tako selekcija U10 NK KOLPA-SEMIŠKI HRAM osvojila končno 2. mesto na turnirju in s tem pripravila svojim staršem veliko presenečenje. Na koncu je bil iz vrst NK Kolpa-Semiški hram izbran tudi najboljši vratar na turnirju Marcel Krajnc kakor tudi naj trener. Poleg pokala so otroci prejeli tudi medalje. Selekcija U10 NK Kolpa-Semiški hram se zahvaljuje organizatorju, NK Bartog Trebnje za odlično organizacijo turnirja, na katerem so domači starši skupaj z vodjo tekmovanja Leonom Lobetom pokazali kako se da z veliko dobre volje in prijaznosti organizirat in izpeljat tako velik otroški nogometni turnir.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj