Na vsebino

Zmaga Kolpinega podmladka na turnirju v Metliki

V soboto je v športni dvorani pri metliški osnovni šoli potekal nogometni turnir selekcije U11 v organizaciji NK Kolpa, ki so se ga udeležile močne ekipe iz Slovenije in Hrvaške: NK Kolpa (A in B), NK Bela krajina (beli in modri), NK Kočevje, NK Mirna, NK Krško Posavje, NK Ribnica, NŠ Feniks, NK Varteks in NK Uljanik Zagreb.

V tekmi za tretje mesto sta se pomerili ekipi NŠ Feniks iz Ljubljane in NK Uljanik Zagreb. Tretje mesto je po kazenskih strelih pripadlo ekipi Ljubljančanom.

Veliki finale, ki ga je spremljala bučna podpora staršev s tribun, pa sta odigrali ekipi NK Kolpa in NK Kočevje. Po zelo razburljivi ter napeti tekmi, se je redni del končal brez zadetkov. In kot se za finale spodobi, so mladi nogometaši prikazali pravo poslastico ob streljanju sedemmetrovk. Po pravi drami je zmaga le ostala doma, turnir je osvojila ekipa NK Kolpa.

Pokal za najboljšega strelca je pripadel Aliju Demiroviću (NŠ Feniks), za najboljšega vratarja pa Maksu Šukljetu (NK Kolpa).

Več fotografij s turnirja najdete s klikom na vir spodaj.

Vir: NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj