Na vsebino

Neodločen izid v Škofljici

V 22. krogu 1.B državne rokometne lige smo rokometaši RK Črnomelj gostovali pri RK Škofljica in iztržili neodločen izid 22:22 (10:10).
Tokrat smo se na gostovanje odpravili s samo desetimi igralci, saj so bili ostali odsotni zaradi poškodb in šolskih obveznosti, vendar nismo izobešali bele zastave in smo se hrabro spustili v tekmo, z do tega kola, 2. uvrščeno ekipo. Takoj na začetku smo domačinom pokazali, da tekma ne bo lahka, saj smo povedli z 1:4.
V tem obdobju se je izkazal naš vratar Tadej Aupič, saj je v prvih 10. minutah ubranil 2 sedemmetrovki in 2 protinapada domačih igralcev. Tako smo vodili cel prvi polčas, domačini pa so šele nekaj sekund pred odmorom uspeli rezultat izenačiti na 10:10.
V drugem polčasu pa se je igralo gol za gol, saj sta se ekipi neprestano izmenjevali v vodstvu, vendar nobena ekipa ni naredila večje razlike kot za 2 gola.
V zadnjo minuto smo vstopili z golom zaostanka, kar pa je izničil Marko Štrucelj z zadetkom 40 sekund pred koncem tekme.
Domačinom je ostal zadnji napad, ki pa ga zaradi odlične obrambe naših fantov niso uspeli zaključiti z zadetkom.
Tokrat je potrebno pohvaliti kompletno ekipo za borbenost in osvojeno točko.
Strelci za Črnomelj: Greogor Stariha 6, Marko Štrucelj 5, Rudi Slobodnik 4, Črtomir Ogulin 3, Dino Štrucelj 2, Anže Weiss in Žen Pezdirc po 1 gol.
Tadej Aupič je zbral 11 obramb, eno pa je dodal Ivan Bagarič z odbranjeno 7-metrovko.
Naslednjo sobozo (8.4.) k nam prihaja ekipa Cerkelj, ki smo jo v jesenskem delu premagali v njihovi dvorani. Že sedaj vljudno vabljeni.

Vir: RK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj