Na vsebino

Lokostrelci LK Paradoks so leto zaključili tekmovalno

V petek, 22. decembra, so se člani Lokostrelskega kluba Paradoks pomerili na tradicionalni interni dvoranski tekmi. Najbolje so se odrezali Anej Bahor s prvim, Žana Pintarič z drugim in Nastja Jakofčič s tretjim mestom.

Po tekmi so goste seznanili z dejavnostmi in dosežki preteklega leta. Najvidnejši so: vstop Žane Pintarič v člansko selekcijo Lokostrelske zveze Slovenije (LZS), dosežki Urške Čavič in Žane Pintarič na klubskih ter reprezentančnih tekmah, odlične uvrstitve mlajših tekmovalcev in veteranov ter več državnih prvakov v različnih disciplinah in kategorijah. Žana Pintarič je poleg tega dosegla tri nove državne rekorde in je lokostrelka leta po izboru Lokostrelske zveze Slovenije. Med ostalimi vidnejšimi dosežki so še 2. mesto Aneja Bahorja in 3. mesto Žane Pintarič v skupnem seštevku Centralno evropskega pokala, nastop ženske ekipe (Urška Čavič, Žana Pintarič in Nastja Jakofčič) z ukrivljenim lokom na evropskem klubskem ekipnem prvenstvu v Beogradu ter 27. mesto Urške Čavič na svetovni lokostrelski rang lestvici.

Podelili so tudi klubski prehodni pokal Žani Pintarič, ki je prejela še simbolično nagrado ob 10-letnem aktivnem delovanju v klubu.

Da so tako odlični rezultati dosegljivi, je ob kvalitetnem delu potrebna tudi zabava: pri medsebojnem obdarovanju so si darila kar pristreljali, za goste pripravili dve pevski in plesni točki ter nagradni kviz, kjer je zmagal Bogdan Hribernik. Prireditvi je sledila krajša pogostitev in klepet.

V sredo, 27. decembra, so se lokostrelci v prostorih Kegljaškega kluba Bela krajina preizkusili še v kegljanju, kjer prav tako ni šlo brez tekmovalnega naboja. Razdelili so se v štiri ekipe: Hana M., Alina K. in Urška H., Liam G.Š., Gal B. in Vito M., Urška Č., Žana P., Nastja J. in Jerca T. ter Anej B., Vito D. in Lili G.. Zmagala je ekipa v sestavi Anej Bahor, Vito Dukovčič in Lili Grahek.

Že 7. januarja pa tekmovalce LK Paradoks čaka prva pokalna tekma v novem letu.

Vir: LK Paradoks
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj