Na vsebino

Kolpini nogometaši tokrat brez zmage

Članska ekipa Kolpe je v 15. krogu MNZ lige gostovala pri NK Komenda in se domov vrnila s točko. Slabi pogoji na igrišču niso dopuščali, da bi razvili dobro, kombinatorno igro. Kljub temu so imeli kar nekaj priložnosti za zadetek in v 15. minuti po zaslugi Zehrudina Dervišević tudi povedli, pred koncem tekme zadeli še vratnico, a je bilo to premalo za zmago. Tekma se je končala z 1:1 (1:0).

Kolpa je z novo osvojeno točko zadržala vodilno mesto na lestvici, do konca prvenstva pa so še tri odločilne tekme.

Selekcija U13 nemočna proti vrstnikom iz Komende

Selekcija U13 se je v soboto prav tako odpravila na zahtevno gostovanje k vrstnikom iz Komende, ki zasedajo prvo mesto na lestvici. Kljub temu so mladi Kolpini nogometaši prvi polčas odigrali dokaj enakovredno, si priigrali tudi nekaj priložnosti za zadetek, a žoga žal ni hotela v nasprotnikovo mrežo. V drugem polčasu se je gostom poznala kondicijska šibkost, kar je tudi privedlo do zaslužene zmage domačinov z 8:0.

Selekcija U10 z remijem pri NK Grosuplje

Nedeljsko popoldne je prineslo novo tekmo za selekcijo U10. Tokrat so gostovali v Grosuplju pri NK Brinje. Kljub okrnjeni zasedbi so vsi igralci, ki so tokrat dobili priložnost za igro, to tudi odlično izkoristili. Tekma je bila polna preobratov, prvi pa so povedli domačini. Kolpini fantje se niso predali in preobrnili rezultat na 2:3. Grosupeljčani, vajeni umetne trave, so vztrajali in zopet povedli s 4:3. V zadnjih trenutkih tekme pa je borbenim Belokranjcem uspelo izid izenačiti in tekma se je končala s pravično delitvijo točk (4:4).

Vir: NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj